کتابخوانه ها در پایتون - تصویر پست اصلی

کتابخوانه ها در پایتون

شاید تا به حال نام کتابخوانه ها در پایتون را شنیده باشید و یا در اینترنت دیده باشید که کسی راجب آن توضیح می دهد.

یکی از ویژگی های زبان پایتون همین کتابخوانه می باشد. کتابخوانه ها در پایتون در بسیاری موارد کاربرد دارد که برنامه شما را مفید تر و بهبود می بخشد.

اگر بخواهیم تخصصی به موضوع نگاه کنیم کتابخوانه ها یکسری برنامه هستند که توسط فردی یا گروهی نوشته شده و در دسترس قرار گرفته است. این کتابخوانه ها را شما به راحتی می توانید در برنامه خود وارد کنید و از آن ها استفاده کنید.

دقیقا مانند موضوع کتابخوانه واقعی !

در کتابخوانه هر کتابی که شما نیاز داشته باشید وجود دارد. مثلا زمانی که شما یک امتحان دارید به کتابخوانه رجوع می کنید و سعی می کنید تا یک کتاب مرتبط با موضوع خود را برگزینید و آن را مطلاعه کنید.

در پایتون هم دقیقا به همین شکل می باشد نیازی نیست. مثلا اگر قصد دارید تا یک عدد تصادفی چاپ کنید جای این که بروید فرمول ریاضی بنویسید کافی است از یک کتابخوانه پیش ساخته شده پایتون استفاده کنید. فقط پارامتر مورد نیاز را به اون کتابخوانه بدهید و برایتان کار را انجام دهد.

انواع کتابخوانه های در پایتون

در پایتون کتابخوانه های متنوعی و در شکل های گوناگونی وجود دارد. یکسری کتابخوانه های به صورت پیشفرض در پکیج زبان پایتون موجود هستند و فقط شما کافی است تا آن را صدا بزنید.

اما ممکن است یک کتابخوانه در بستری مانند GitHub باشد یا به صورت پیش فرض در پایتون نصب نباشد فقط کافی است تا آن را نصب کنید. در ادامه مراحل نصب و کار با کتابخوانه را بررسی می کنیم.

کاربرد کتابخوانه ها در پایتون

کتابخوانه ها همانطور که بررسی شدند بسیار کاربردی و مناسب هستند. کتابخوانه ها در بسیاری از زمینه ها برنامه نویسی و … مورد استفاده قرار میگیرند.

مثلا کتابخوانه Time برای یکسری عملیات در خصوص زمان می باشد مثلا می توان با این کتابخوانه برنامه را چند ثانیه ای متوقف کرد.

کتابخوانه های بسیاری در زمینه های هوش مصنوعی / هک و امنیت / ریاضیات / اسکریپ نویسی و ….. وجود دارد که برنامه نویسان دیگر نیازی نیست تا خودشان اون برنامه ها را بنویسند.

نحوه کار با کتابخوانه ها

برای کار با کتابخوانه ها در پایتون فقط کافی است تا آن ها را در قدم اول وارد برنامه کنید.  برای وارد کردن کتابخوانه به برنامه شما از دستور import استفاده می کنیم.

به این صورت که  ‌import time*  الان شما کتابخوانه زمان یا (time) رو وارد برنامه خود کردید.

کتابخوانه ها در پایتون - تصویر وارد کردن کتابخوانه

حالا می توانید با آن کتابخوانه کار کنید . به طور مثال من اگر بخواهم از یه خطی برنامه پایتون مکث کند و بعد ادامه برنامه را اجرا کند از دستور time.sleep(1)* استفاده می کنم.

کتابخوانه ها در پایتون - تصویر کار با متد sleep

این جوری به برنامه پایتون میگویم که از کتابخوانه time متد sleepرو اجرا کن و ۱ ثانیه مکث بده. حتی می توانید به صورت دیگری کتابخوانه را وارد برنامه خود کنید.

اگر مثلا ما میخواهیم از متد sleep از کتابخوانه time استفاده کنیم میتوانید کتابخوانه را اینگونه وارد کنیم from time import sleep*

و در ادامه برنامه فقط sleep(1) را استفاده می کنیم.

تصویر وارد کردن 2

چاپ عدد تصادفی

یکی دیگر از کتابخوانه های پیشفرض پایتون کتابخوانه random هست این کتابخوانه یک عدد تصادفی بین بازه ای که بهش میدید چاپ می کند و به شما نمایش میدهد.

نحوه نوشتن کد

می توانیم مانند تصویر زیر یک عدد تصادقی چاپ کنیم : 

کتابخوانه در پایتون - نحوه چاپ عدد تصادفی

حال ممکن است شما قصد داشته باشید از یک کتابخوانه استفاده کنید که به صورت پیشفرض در پایتون وجود ندارد. عموما کتابخوانه ها یک Document دارند که شما با مطالعه آن می توانید دانش آن را به دست آورید.

برای نصب یک کتابخوانه در پایتون می توانید از دستور Pip install استفاده کنید.

 

در صورت تمایل به ثبت سفارش طراحی سایت و دریافت مشاوره رایگان از مجموعه رساتک با ما در ارتباط باشید.

برچسب‌ها: بدون برچسب

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند